מה זה אנטריקוט?
אנטריקוט בלי עצם נקרא גם ורד הצלע, ונחשב לנתח הנפוץ ביותר להכנת סטייקים. זהו נתח בעל עובי בינוני אותו חורצים נימי שומן דקים. הוא נמצא בחלקה הקדמי של הבהמה, ומתאים לשימוש בכל סוגי הסטייקים.
מה עושים עם זה?
אנטריקוט לא מתאים רק להכנת סטייקים, ויהיה מצוין גם לצלייה איטית כנתח שלם (אך חשוב לעטוף אותו בנייר כסף). ניתן גם להקפיץ את האנטריקוט, ואפשר גם לבשל אותו בתבשיל קדרה תוך הקפדה על בישול ארוך אך לא באופן קיצוני.
טרי ואיכותי עד הבית
תוכלו למצוא בסופר אנטריקוט בלי עצם מהקפאה, וזה אפילו ייצא טעים, אבל אין ספק שבשר טרי יהיה טוב יותר. אם הזמנתם חברים לעל האש ואין לכם זמן לעבור בקצבייה תוכלו להזמין מקצביית ברכת שמואל בשר איכותי עד הבית.