מה זה בעצם אנטריקוט עם עצם?
אנטריקוט עם עצם הוא נתח גדול שמקורו בגבה של הבהמה, קרוב לסינטה, כאשר במרכז הנתח תוכלו להבחין במעין עין של שומן. מרקם הנתח משתנה לאורכו: בקדמת הבהמה, קרוב לצלעות, מרקמו סיבי ושומני יחסית, ואילו לכיוון הסינטה מרקמו חלק. בנוסף, מדובר בנתח עסיסי מאוד, הודות לרמות שומן גבוהות יחסית.
מה עושים עם זה?
ניתן לצלות את הנתח בשלמותו בצלייה ארוכה בתנור, או לחתוך לנתחים ולצלות על מנגל או מחבת פסים. כדאי לתבל אותו בעדינות, כאשר מלח גס ופלפל גרוס יעשו את העבודה.
איפה קונים?
אנטריקוט עם עצם חוסך לכם את ההתלבטות אם לקנות אותו קפוא, כיוון שבארץ הוא נמכר טרי בלבד. בטח תשמחו לשמוע שקצביית ברכת שמואל מציגה קונספט ייחודי של בשר טרי ואיכותי במשלוח עד הבית.