כל חלקי העוף
כאשר אתם קונים עוף שלם אתם מקבלים מוצר שלם ממנו תוכלו להכין תבשיל אחד כמו עוף בתנור או עוף מבושל, אך אם תבחרו לפרק את העוף לפני הבישול תוכלו ליצור ממנו מספר מאכלים. כך לדוגמה, את השוקיים, הירכיים והחזה תוכלו לאפות בתנור; ואת הכנפיים, הגרון וחלקי הפנים תוכלו לשים בתוך מרק עוף.
3 סוגי כשרויות
כל העופות הנמכרים בישראל עוברים שחיטה כשרה, אולם לא כולם עוברים את תהליך ההכשרה כולו. תהליכי ההכשרה וחותמות הכשרות משתנים, ובישראל נמכרים מוצרי עוף תחת חותמות כשרות שונות. אם אתם מחפשים כשרות מסוימת ודאי תשמחו לשמוע שבקצביית ברכת שמואל תוכלו לרכוש עוף שלם מפורק ב-3 כשרויות שונות בהתאם למנהג שלכם.