מה זה שניצל?
שניצל הוא למעשה חזה עוף פרוס. תוכלו לרכוש חזה עוף שלם ולפרוס אותו בעצמכם בבית, אולם זה עלול לקחת זמן רב ומעט מסובך למי שאינו מיומן בכך. אצלנו הקצב ישמח לפרוס לכם חזה עוף טרי בדיוק באופן שאתם אוהבים.
מה עושים עם זה?
חזה עוף פרוס אפשר לצלות על גבי מחבת פסים או מנגל, לאפות בתנור, לטגן במחבת או להוסיף למוקפצים. בנוסף, ניתן לבשל אותו, אולם חשוב להקפיד על בישול קצר כיוון שהוא דל שומן ונוטה להתייבש. כמובן שאי אפשר לדבר על שניצל טרי בלי להזכיר שניצל עוף מטוגן בפירורי לחם. זוהי המנה שעושה את השניצל לנפוץ כל כך, והיא אהובה על ילדים ועל מבוגרים.